NIS podržava stručno usavršavanje mladih

Bez autora
Oct 03 2012

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar rada, zapošljavanja i socijalne politike Jovan Krkobabić razgovarao je danas sa generalnim direktorom Naftne industrije Srbije (NIS) Kirilom Kravčenkom.Krkobabić i Kravčenko su naveli da mere socijalnog programa moraju biti povoljne po one koji će NIS napustiti u budućnosti, dok će istovremeno ova kompanija otvoriti dodatni prostor za prijem najsposobnijih kadrova sa univerziteta u našoj zemlji.

NIS podržava stručno usavršavanje mladihPotpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar rada, zapošljavanja i socijalne politike Jovan Krkobabić razgovarao je danas sa generalnim direktorom Naftne industrije Srbije (NIS) Kirilom Kravčenkom.

Krkobabić i Kravčenko su naveli da mere socijalnog programa moraju biti povoljne po one koji će NIS napustiti u budućnosti, dok će istovremeno ova kompanija otvoriti dodatni prostor za prijem najsposobnijih kadrova sa univerziteta u našoj zemlji.

U razgovoru je naglašeno da je NIS spreman da podrži stručno usavršavanje mladih ne samo u Srbiji, već i u inostranstvu.

Kravčenko je informisao potpredsednika Vlade Srbije o socijalnoj politici zapošljavanja u kompaniji, kao i o njenim budućim potezima u tom domenu, navodi se u saopštenju Kabineta potpredsednika Vlade i ministra rada, zapošljavanja i socijalne politike.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik